Over mij

Wat ik doe

profielIk ben vier dagen in de week promovendus aan de Radboud Universiteit. Ik doe onderzoek naar de relatie tussen taaladvies en taalwerkelijkheid. Hier staat meer over mijn onderzoek. De vijfde dag in de week besteed ik vooral aan het schrijven van boeken en blogs, en aan het schrijven van andere losse projecten. Ook doe ik weleens wat academisch onderzoek dat buiten mijn promotie valt.

Wat ik deed

Mijn promotie begon in november 2016, in 2003 was ik klaar met de middelbare school. In de 13 jaar daartussen heb ik niet stilgezeten. Ik heb een bachelor klarinet afgerond, een bachelor Engelse Taal en Cultuur en een Research Master Taalwetenschap. Ik heb een jaar als klarinettist gewerkt in Jordanië, ik heb een semester in Australië gestudeerd. Ik heb gewerkt als onderzoeksassistent, als onderwijsassistent, als studentassistent, als leraar Engels, als muziekdocent, en ga zo maar door. Op mijn LinkedIn-pagina staan wat meer details over de academisch relevante baantjes. Niet-relevante banen omvatten onder meer barman, nachtportier en marktkoopman.

Profiel

Wetenschap kan en mag niet los staan van de maatschappij. Het is voor beide partijen gezond en vruchtbaar wanneer er een dialoog is. Ik zoek die dialoog onder andere op door over mijn onderzoek en mijn leven als jonge wetenschapper te bloggen. Ik hoop in de toekomst ook op andere manieren niet-wetenschappers te betrekken bij mijn onderzoeksactiviteiten.